【點止「街站」咁簡單】

朱凱廸街站有木卡板製作、自家印tee、自己畫banner,由朝到晚仍然未想停。搞「街站」不只是派下單張、嗌咪既單向宣傳,其實仲有更多互動、參與既嘗試。

多謝各位戰友全情投入,大家參與不只是因為「朱凱廸」,而係大家都在campaign找到每一種理念既實踐機會。大家一齊試,我能夠跑到幾多場就去幾多場。

距離九月四日只有一個月多少少,希望更多朋友加入團隊,大家chur到盡!
______________
📱Telegram頻道:https://telegram.me/chu_hoi_dick
🙋我要做戰友:https://goo.gl/wlVQgV
📷Instagram:chuhoidick
💰$999支持朱凱廸:https://goo.gl/N4TbDd
恆生銀行 295-450696-001 (戶口名稱:CHU HOI DICK EDDIE)
💳 PayPal 方式捐款:https://chuhoidick.wordpress.com/donate/
(PayPal將收取999捐款中的41元作手續費,戰友請自行考量)

選舉廣告 自行製作 2016年7月31日

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s